U bekijkt pagina: Home » Woonkamer » 80 00

80 00 Woonkamer

80 00 Woonkamer 1 tot 7 van totaal 7
Magnify Passpiegel Stuco 100x50cm - Verticaal Als Horizontaal
Passpiegel Stuco 100x50cm - Verticaal Als Horizontaal
Passpiegel Stuco 100x50cm - Verticaal Als Horizontaal
Categorie meubelen Woonkamer
80 00
Grijs
Passpiegel Stuco van 100x50cm Verticaal als HorizontaalDeze Passpiegel Stuco heeft een lijst afgewerkt met Beton Ciré. Het cementstuc is ingesmeerd op MDF zorgt ervoor dat de lijst een stoere betonlook heeft. De grote voordelen van Beton Ciré is dat het water- en schokbestendig is, geen voegen heeft en licht van gewicht is. De spiegel is zowel verticaal als horizontaal aan de wand te monteren. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Dit model is tevens verkrijgbaar in het formaat 150 x 60 centimeter.Om meer modellen te bekijken van onze meubels kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Industriële afwerking- Makkelijk te monteren- Uitgevoerd in MDF met Beton Ciré- Zowel horizontaal als verticaal ophangenAfmetingen:Hoogte: 100 cmBreedte: 50 cmDiepte: 8 cmKleur: GrijsMateriaal: MDF, Beton Ciré met SpiegelglasMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
In voorraad
nieuw
Woonkamer Accessoires
Woonkamer
Zaloni
Review product
 
Review Winkel
Style meubels
 
169.00
Magnify Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Zwart Met Hoogglans Zwart
Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Zwart Met Hoogglans Zwart
Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Zwart Met Hoogglans Zwart
Categorie meubelen Woonkamer
80 00
Hoogglans zwart,Zwart
Dressoir Almeria van 192 cm breed in Zwart met Hoogglans ZwartDressoir Almeria is mooi afgewerkt in de kleur zwart met hoogglans zwarte MDF fronten. Dressoir is voorzien van 2 opbergvakken met legplanken en 3 ladevakken voor het opbergen van uw kleine spullen. De deurfronten van de wandkast zijn tevens voorzien van metalen handgrepen. Almeria serie is leverbaar in 3 uitvoeringen.Kenmerken:- MDF hoogglans fronten- ABS beschermranden- metalen handgrepen- 3 opbergvakken met legplanken- 3 ladevakkenAfmetingen:Breedte: 192 cm Hoogte: 88 cmDiepte: 40 cmMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met MDFMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Woonprogramma Almeria bevat ook een Commode en een Dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.
In voorraad
nieuw
Dressoir
Kasten
Alamania
Review product
 
Review Winkel
Style meubels
 
319.00
Magnify Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Edel Beuken Met Hoogglans Wit
Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Edel Beuken Met Hoogglans Wit
Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Edel Beuken Met Hoogglans Wit
Categorie meubelen Woonkamer
80 00
Wit,Edel beuken,Hoogglans wit
Dressoir Almeria van 192 cm breed in Edel beuken met hoogglans witDressoir Almeria is mooi afgewerkt in de kleur Edel beuken met hoogglans witte MDF fronten. Het meubel is mooi geschikt voor uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer uit de Woonprogramma Almeria. Deze stijlvolle opbergkast voor het netjes opbergen van uw spullen is voorzien van 2 opbergvakken met legplanken en 3 ladevakken voor het opbergen van uw kleine spullen. De deurfronten van de wandkast zijn tevens voorzien van metalen handgrepen. Almeria serie is leverbaar in 3 uitvoeringen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Boven de kast kunt u ook mooi een stijlvol breed spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vertrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw woning zal extra oplichten.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating en MDF hout. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Woonprogramma Almeria bevat ook een Commode en een Dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- MDF hoogglans fronten- ABS beschermranden- metalen handgrepen- 3 opbergvakken met legplanken- 3 ladevakkenAfmetingen:Breedte: 192 cm Hoogte: 88 cmDiepte: 40 cmKleur: Edel beuken met hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met MDFMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
In voorraad
nieuw
Dressoir
Kasten
Alamania
Review product
 
Review Winkel
Style meubels
 
319.00
Magnify Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Grijs Beton Met Hoogglans Wit
Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Grijs Beton Met Hoogglans Wit
Dressoir Almeria 192 Cm Breed - Grijs Beton Met Hoogglans Wit
Categorie meubelen Woonkamer
80 00
Wit,Grijs,Grijs beton,Hoogglans wit
Dressoir Almeria van 192 cm breed in Grijs beton met hoogglans witDressoir Almeria is mooi afgewerkt in de kleur Grijs beton met hoogglans witte MDF fronten. Het meubel is mooi geschikt voor uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer uit de Woonprogramma Almeria. Deze stijlvolle opbergkast voor het netjes opbergen van uw spullen is voorzien van 3 opbergvakken met legplanken en 3 ladevakken voor het opbergen van uw kleine spullen. De deurfronten van de wandkast zijn tevens voorzien van metalen handgrepen. Almeria serie is leverbaar in 3 uitvoeringen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Boven de kast kunt u ook mooi een stijlvol breed spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vertrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw woning zal extra oplichten.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating en MDF hout. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Woonprogramma Almeria bevat ook een Commode en een Dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- ABS beschermranden- Hoogglans zwart MDF fronten- 3 Opbergvakken met legplanken- 3 Ladevakken- Metalen handgrepen- Verstelbare inlegplanken- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 192 cmHoogte: 88 cmDiepte: 40 cmKleur: Grijs beton met hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met MDFZelfmontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
In voorraad
nieuw
Dressoir
Kasten
Alamania
Review product
 
Review Winkel
Style meubels
 
319.00
Magnify Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Eiken
Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Eiken
Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Eiken
Categorie meubelen Woonkamer
80 00
Eiken
Salontafel Calvi van 80 cm breed in EikenSalontafel Calvi komt uit de Woonprogramma Calvi. Het is een moderne serie met een sterk stoer karakter die zich onderscheidt door zijn hout decoren, Deze serie bestaat uit Navarra Eiken, Grijs en gebroken wit meubels. Het meubel is voorzien met een grote lade voor je tijdschriften, afstandsbedieningen en overige spullen. De lade is weer voorzien van een slef-closing systeem en een massief houten, subtiele handgreep. Verder is de vierkante Salontafel Calvi afgewerkt met een melamine laag en voorzien van ABS randen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Woonprogramma Calvi bevat ook een Tv meubel, Boekenplank, Vitrinekast, Salontafel, Eettafel, Dressoir, Hangkast, Commode en een ladekast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 1 Lade- Self closing systeem- ABS randen- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- Hoogte poten 12 cmAfmetingen:Hoogte: 50 cmBreedte: 80 cmDiepte: 80 cmKleur: EikenMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
In voorraad
nieuw
Salontafels
Tafels
Alamania
Review product
 
Review Winkel
Style meubels
 
439.00
Magnify Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Grijs
Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Grijs
Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Grijs
Categorie meubelen Woonkamer
80 00
Grijs
Salontafel Calvi van 80 cm breed in GrijsSalontafel Calvi komt uit de Woonprogramma Calvi. Het is een moderne serie met een sterk stoer karakter die zich onderscheidt door zijn hout decoren, Deze serie bestaat uit Navarra Eiken, Grijs en gebroken wit meubels. Het meubel is voorzien met een grote lade voor je tijdschriften, afstandsbedieningen en overige spullen. De lade is weer voorzien van een slef-closing systeem en een massief houten, subtiele handgreep. Verder is de vierkante Salontafel Calvi afgewerkt met een melamine laag en voorzien van ABS randen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Woonprogramma Calvi bevat ook een Tv meubel, Boekenplank, Vitrinekast, Salontafel, Eettafel, Dressoir, Hangkast, Commode en een ladekast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 1 Lade- Self closing systeem- ABS randen- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- Hoogte poten 12 cmAfmetingen:Hoogte: 50 cmBreedte: 80 cmDiepte: 80 cmKleur: GrijsMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
In voorraad
nieuw
Salontafels
Tafels
Alamania
Review product
 
Review Winkel
Style meubels
 
439.00
Magnify Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Gebroken Wit
Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Gebroken Wit
Salontafel Calvi 80 Cm Breed - Gebroken Wit
Categorie meubelen Woonkamer
80 00
Wit
Salontafel Calvi van 80 cm breed in Gebroken witSalontafel Calvi komt uit de Woonprogramma Calvi. Het is een moderne serie met een sterk stoer karakter die zich onderscheidt door zijn hout decoren, Deze serie bestaat uit Navarra Eiken, Grijs en gebroken wit meubels. Het meubel is voorzien met een grote lade voor je tijdschriften, afstandsbedieningen en overige spullen. De lade is weer voorzien van een slef-closing systeem en een massief houten, subtiele handgreep. Verder is de vierkante Salontafel Calvi afgewerkt met een melamine laag en voorzien van ABS randen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Woonprogramma Calvi bevat ook een Tv meubel, Boekenplank, Vitrinekast, Salontafel, Eettafel, Dressoir, Hangkast, Commode en een ladekast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 1 Lade- Self closing systeem- ABS randen- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- Hoogte poten 12 cmAfmetingen:Hoogte: 50 cmBreedte: 80 cmDiepte: 80 cmKleur: Gebroken witMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
In voorraad
nieuw
Salontafels
Tafels
Alamania
Review product
 
Review Winkel
Style meubels
 
439.00
80 00 Woonkamer 1 tot 7 van totaal 7

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Interieur vergelijken
  (05 February 2018)
  AffiliatewinkelXLWelkom admin home Beheer csv nieuws Reacties algmene instellingen Backlinks Zoekwoorden categories Email templates Paginas Linkru...
 • Wonen en leven interieur
  (19 December 2017)
  Ambiente interieur Wonen en leven interieur Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Totaal zoekopdrachten Zoekwoord goedkeuren? Verwijderen?...
 • Hoekbank aanbiedingen bij Ambiente Interieur
  (19 September 2017)
  Hoekbanken vergelijken Online is er een groot en ruim assortiment aan hoekbanken te vinden: Woood Hoekbank Tango Grijs - 61 5x287x154 Cm Woood Wo...
 • Winkels van Ambiente Interieur
  (11 September 2017)
  Welkom bij Ambiënte Interieur. In onze winkels in Nijkerk en Hilversum, vindt u de mooiste authentieke meubelen voor een klassieke woonstijl. De m...
 • Alle nieuwsberichten »