• Winkels van Ambiente Interieur


  11 September 2017

  Welkom bij Ambiënte Interieur.


  In onze winkels in Nijkerk en Hilversum, vindt u de mooiste authentieke meubelen voor een klassieke woonstijl. De meubelen onderscheiden zich door uitstraling en kwaliteit. Sinds 1983 adviseren en verkopen wij de mooiste interieurs. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren van spectaculair tot ingetogen.

  Een zoekopdracht naar specifieke of exclusieve woondecoraties is bij ons in goede handen. Ambiente interieur weet de weg naar uw exclusieve decoraties.

  Ambiënte interieur levert verder het bijzonder klassieke programma meubelen van Starbay.

  Kasten


  Hang, leg of linnenkasten.

  In onze winkels vindt u een ruime keuze aan kasten in verschillende houtsoorten. Mocht u de kast van uw keuze niet bij ons in de showroom vinden, dan kunt u met ons de showrooms van importeurs bezoeken waar u zeker de kast zult vinden die bij u past.

  Verder hebben wij zeer regelmatig oude of antieke kasten in ons assortiment.

  Ook bestaat de mogelijkheid om enkele modellen op maat te laten maken in de houtsoort, kleur en afwerking van uw keuze. Wij geven uw graag een indruk van onze kasten: boekenkasten, broodkasten, jagerskasten, televisiekasten, dressoirs en vele ander authentieke kasten in diverse uitvoeringen.

  Buffetkast Toulon Buffetkast Menton wit TV-kast Cannes

  2-deurs Jagerskast

  Eettafels


  Klassieke eettafels.

  Buiten het normale assortiment kunnen wij u ook hier weer vele keuze mogelijkheden aanbieden: klassiek of strak, groot of klein, dik of dun en in vele kleuren. Verder, met of zonder aanzetbladen, tussenbladen, ovaal of rechthoekig. In onze winkels kunnen wij u deze mogelijkheden laten zien en bespreken en, indien gewenst, voor u speciaal gemaakte tafel laten fabriceren..

  Eettafel Klassiek

  Eettafel met blad

  Tafel Artisan

  Onze showrooms in HIlversum en Nijkerk bieden u vele voorbeelden van schitterende eettafels voor in een klassiek interieur

  Salontafels


  Salontafels.

  Heerlijk genietend van een kopje koffie of 's avonds een mooi glas cognac aan uw salontafel van Ambiënte.

  Ook hier bieden wij u weer vele keuze mogelijkheden aan: klassiek of strak, groot of klein, dik of dun en in vele kleuren. Verder, met of zonder aanzetbladen, tussenbladen, ovaal of rechthoekig.

  In onze winkels kunnen wij u deze mogelijkheden laten zien en bespreken en, indien gewenst, voor u speciaal gemaakte tafel laten fabriceren.

  British desk Hoektafel mahonie Side table

Plaats een review over dit product

Categorieen